Abonē e-avīzi "Zemgales Ziņas"!
Abonēt
casibom giriş casibom bahsegel jojobet

Jelgavas komanda “JFC Viola” ar cienīgu sniegumu noslēdz sezonu 2. līgā

Jelgavas futbola komanda “JFC Viola” sestdien, 26. oktobrī, pēdējā čempionāta spēlē ar rezultātu 0:4 (0:1; 0:3) piekāpās “FK Beitar/Riga Mariners” un noslēdza Altero.lv LĪGA (2. līga) čempionātu 6. vietā sešpadsmit komandu konkurencē.

Četras kārtas pirms čempionāta beigām “JFC Viola” bija iespēja pacīnīties par trešo vietu turnīrā, taču bija nepieciešams pārspēt “A” grupas vadošās komandas. Lai arī tas neizdevās, Jelgavas amatieru komanda demonstrēja cienīgu sniegumu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

septembrī jelgavnieki ar minimālu rezultātu 0:1 piekāpās 2. līgas čempioniem “SK Super Nova-2”. 6. oktobrī tika piedzīvots vēl viens minimāls zaudējums pret trešās vietas ieguvējiem “Augšdaugavas NSS” – 1:2, bet 19. oktobrī komanda pārliecinoši pārspēja “FK Aliance” ar rezultātu 6:2.

Zaudējums “FK Beitar/Riga Mariners” pēdējā kārtā, atņēma komandai iespēju ieņemt ceturto vietu, jo tik blīva bija komandu konkurence turnīra tabulā.

“JFC Viola” sniegums sezonas gaitā bija mainīgs, jo, kā jau katrai amatieru komandai, sastāva komplektāciju ierobežoja dažādi sadzīves apstākļi. Tomēr jāatzīst, ka čempionāta noslēgumā futbolisti spēja koncentrēties uz rezultātu un bija ļoti tuvu medaļām.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

“Altero.lv LIIGA” otrā posma “A” grupas turnīra tabula

VietaKomandaSpēlesPunkti
1.SK Super Nova-21435
2.FS Jelgava-21430
3.Augšdaugavas SS1426
4.FK Beitar/Riga Mariners1421
5.FK Salaspils1418
6.JFC Viola1416
7.FK Ķekava/Auda1412
8.FK Aliance142

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ZZ.lv komanda.