Pirmdiena, 10. novembris
Teodors
weather-icon
+6° C, vējš 0.45 m/s, R vēja virziens
ZZ.lv bloku ikona

Plītsstūris

Biezpiena krēms.

Biezpiena krēms
400 g laba pilnpiena biezpiena, 200 g skāba vai salda krējuma, 1/2 glāze cukura, vaniļas cukurs, 150 g konservētu augļu – ķiršu, aprikožu, persiku, ananasu, ābolu vai citu.
Biezpienu samaļ gaļas mašīnā vai izberž caur sietu. Pievieno cukuru, vaniļas cukuru un krējumu. Masu puto, līdz tā maiga un viendabīga. Porciju trauciņos kārto konservētos augļus, tiem virsū liek atdzesētu biezpiena krēmu. Dekorē ar šokolādes skaidiņām vai kanēli.
Nātru un olu salāti
Jaunās nātru lapiņas nomazgā un noplaucē, sietā notecina. Pēc tam sakapā. Pievieno sīkos gabaliņos sagrieztu svaigu gurķi, lociņus un vārītas olas. Pārlej ar krējumu.

ZZ.lv bloku ikona Komentāri

ZZ.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.