Sestdiena, 15. novembris
Leopolds, Undīne, Unda
weather-icon
+-2° C, vējš 0.45 m/s, ZR vēja virziens
ZZ.lv bloku ikona

Plītsstūris

Rīsu salāti japāņu gaumē.

Rīsu salāti japāņu gaumē
1 glāze rīsu, 200 g ceptas vai vārītas liellopu gaļas, 1 – 2 apelsīni.
Mērcei: 1/2 glāzes treknas majonēzes, piemēram, «Provansas» vai «Brokastu», 1 ēdamkarote apelsīnu sulas, 7 ēdamkarotes ūdens, 1 ēdamkarote rīsu miltu, 1 ēdamkarote citronu sulas.
Rīsus novāra irdenus un noskalo ar aukstu ūdeni. Gaļu sagriež kubiņos, apelsīnu daiviņas – gabaliņos.
Mērcei ūdeni samaisa ar apelsīnu sulu, iemaisa rīsu miltus. Maisot uzvāra un uzreiz sajauc ar majonēzi. Salātu sastāvdaļas sajauc ar mērci un pārslaka ar citronu sulu.

ZZ.lv bloku ikona Komentāri

ZZ.lv aicina interneta lietotājus, rakstot komentārus, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro minētos noteikumus, komentārs var tikt izdzēsts vai autors var tikt bloķēts. Administrācijai ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem. Jūsu IP adrese tiek saglabāta.