Abonē e-avīzi "Zemgales Ziņas"!
Abonēt
casibom giriş casibom casibom giriş casibom giriş casibom casibom giriş casibom casibom giriş casibom giriş bahsegel casibom casibom giriş

Vairākos reģionālo autobusu maršrutos Zemgalē un Kurzemē ieviestas izmaiņas

Vairākos reģionālo autobusu maršrutos Zemgalē un Kurzemē no septembra sākuma ieviestas izmaiņas, aģentūru LETA informēja Autotransporta direkcijā (ATD).

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Reģionālās nozīmes maršruta Viesīte-Lone reiss plkst.7.35 no Lones centra ir slēgts.

Maršrutā Viesīte-Sauka-Lone ir slēgts rīta reiss plkst.7.30 no Lones centra, savukārt ir izveidots jauns apļveida reiss, kurā autobuss plkst.7.10 no pirmdienas līdz piektdienai mācību gada laikā izbrauc no Viesītes un maršruta nosaukums ir mainīts uz Viesīte-Sauka-Lone-Viesīte.

Vienlaikus maršruta Jēkabpils-Bauska reisos, kuros autobuss plkst.6.30 izbrauc no Jēkabpils un plkst.13.45 izbrauc no Bauskas, iekļauta pietura “Rātslaukums”.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Reģionālās nozīmes maršruta Bauska-Ādžūni autobuss reisos plkst.7.45 un plkst.14.50 no Bauskas apstājas arī pieturā “Īslīces skola” un galapunktā pieturā “Ādžūni” pienāk divas minūtes vēlāk. Savukārt reisos plkst.8.15 un plkst.15.20 no pieturas “Ādžūni” autobuss arī apstājas pieturā “Īslīces skola” un galapunktā Bauskā ir par aptuveni divdesmit minūtēm vēlāk.

Maršrutos Jelgava-Iecava-Bauska, Rīga-Emburga-Bauska un Jēkabpils-Bauska vairākos reisos autobuss apstājas arī pieturā “Rātslaukums”.

Maršrutā Kuldīga-Vārdupe-Vilgāle autobuss reisā, plkst.15.30 izbraucot no Vilgāles, turpina ceļu ar lielāku braukšanas ātrumu un Kuldīgas autoostā iebrauc desmit minūtes agrāk – plkst.15.55.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Savukārt maršrutā Kuldīga-Pūces-Vilgāle-Kuldīga un maršrutā Kuldīga-Vārdupe-Vilgāle norīkoti lielākas ietilpības autobusi, lai līdzšinējie Vilgāles sākumskolas skolēni varētu nokļūt uz izglītības iestādēm novada centrā.

ATD ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā.

Foto: no arhīva

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ZZ.lv komanda.