Abonē e-avīzi "Zemgales Ziņas"!
Abonēt
casibom giriş casibom casibom giriş casibom giriş casibom casibom giriş casibom casibom giriş casibom giriş bahsegel casibom casibom giriş

Motosportists Ivo Vinniņš – Baltijas un Latvijas čempions

Aizvadītās nedēļas nogalē Igaunijā ”Porsche ring” trasē norisinājās Baltijas un Latvijas motošosejas čempionāta noslēdzošā posma sacensības. Tajās jelgavnieks Ivo Vinniņš (“Motosport racing club”), izcīnot trešo vietu, nodrošināja sev Baltijas un Latvijas čempiona titulu prestižajā “Superbike” klasē, informē Latvijas Motosporta federācija.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Sportists atzīst, ka sajūtas ir dalītas. Proti, izpildīts primārais uzdevums – nobraukt tā, lai kopvērtējumā sanāktu pirmā vieta, tomēr nav izdevies izcīnīt uzvaru pēdējā posma sacensībās. “Joprojām kaut kas pietrūkst sacensību startos. Šogad visās Baltijas čempionāta sacensībās esmu startējis no pirmās pozīcijas, taču uzvarēt tā arī nav izdevies. Šoreiz startā Hanno Velts nedaudz sāka spiesties virsū, un tā dēļ nedaudz nometu gāzi, un pārējiem braucējiem ielūgumus nevajadzēja, lai jau pirms pirmā līkuma aizietu garām. Diemžēl, visiem vietas nepietika un viens sportists krita, kā rezultātā, izvairoties no viņa, atkritu uz septīto pozīciju, bet parūpējos par interesantām sacīkstēm skatītājiem, un finišu sasniedzu trešajā vietā,” stāsta I.Vinniņš.

Baltijas čempionāta pasākuma organizators Adomas Dautartas atzīst, ka latviešu sportisti vienmēr sagādā izaicinājumus. Un Ivo bijis viens no braucējiem, kuru noteikti varēja gaidīt uz pjedestāla, un viņam tas arī izdevās. “Lai gan Ivo pēdējā posmā ieguva trešo vietu, viņš sev nodrošināja Baltijas un arī Latvijas čempiona titulu “Superbike” klasē. Ar to arī viņu apsveicu,” tā A.Dautartas.

Foto: Edgars Seemendi

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ZZ.lv komanda.