Abonē e-avīzi "Zemgales Ziņas"!
Abonēt
casibom giriş casibom casibom giriş casibom giriş casibom casibom giriş casibom casibom giriş casibom giriş bahsegel casibom casibom giriş

HydraFacial procedūra ādas skaistumam: cenas un kur to veikt Rīgā?

Foto: adoria.lv

Mūsdienu straujā dzīves ritma un apkārtējās vides ietekmes rezultātā, sejas āda nereti zaudē savu dabisko mirdzumu un veselīgu izskatu pat tad, ja ikdienā tiek rūpīgi kopta. Viena no šī brīža pieprasītākajām sejas kopšanas procedūrām nogurušas, dehidrētas un blāvas sejas ādas uzlabošanai, ir HydraFacial. Amerikā patentētā aparātprocedūra sniedz tūlītējus un ilgstošus rezultātus, uzlabojot ne tikai ādas izskatu, bet palīdzot risināt arī citas sejas ādas nepilnības. 

Kāpēc izvēlēties HydraFacial procedūru ieviest savā ikmēneša ādas kopšanas rutīnā, kādas ir procedūras cenas un kur Rīgā šo procedūru veikt – stāsta Veselības un skaistuma centra Adoria kosmētiķe Sintija Vēciņa. 

HydraFacial: inovatīva trīspakāpju sejas kopšana 

HydraFacial procedūra sastāv no 3 soļiem, kas apvieno eksfoliāciju, dziļu ādas un poru attīrīšanu, intensīvu sejas ādas mitrināšanu un individuāli pielāgotu antioksidantu terapiju. Procedūras mērķis ir uzlabot sejas ādas tekstūru, samazināt poras, mazināt pigmentāciju, stimulēt kolagēna sintēzi un atjaunot dabisko ādas mitruma līmeni.

Jau pēc pirmās procedūras seja atgūst mirdzošu un veselīgu izskatu, savukārt procedūru veicot regulāri – tiek risinātas dažādas sejasādas nepilnības, āda kļūst gludāka un tvirtāka. HydraFacial ir efektīva, taču saudzīga procedūra, tāpēc ir piemērotība visiem ādas tipiem un vecuma grupām. Procedūra ir piemērota gan jutīgas un alerģiskas, gan kairinātas, kuperozas un problemātiskas sejas ādas kopšanai. 

Antioksidantu terapijas laikā āda tiek dziļi piesātināta serumu un antioksidantiem, kas ne tikai pabaro un dziļi mitrina, bet arī aizsargā ādu no brīvo radikāļu ietekmes. Šo preparātu sastāvā, atkarībā no to iedarbībās, ir tādas vērtīgas vielas, kā C vitamīns, hialuronskābe, peptīdi, retinols, niacinamīds, aminoskābes, kolagēna peptīdu komplekss u. c. 

Kādas sejas ādas nepilnības risina HydraFacial? 

HydraFacial ir neinvazīva, nesāpīga un augsti efektīva skaistumkopšanas procedūra, kas ir īpaši ieteicama sekojošu sejas ādas problēmu risināšanai: 

  • dehidratācija, sausums, sejas ādas jutīgums; 
  • paplašinātas poras; 
  • nevienmērīgs ādas tonis, sejas ādas pigmentācija; 
  • nogurusi, blāva sejas āda; 
  • problemātiska sejas āda ar noslieci uz akni; 
  • grumbiņu un sīko krunciņu un citu ādas novecošanās pazīmju mazināšanai. 

Procedūra nav piemērota aktīvas herpes vīrusa periodā, ādai ar 3. un 4. pakāpes akni vai apstrādes zonā ir atvērtas brūces vai akūta ādas infekcija. 

Pateicoties vakuuma tehnoloģijai, HydraFacial piemīt arī viegls sejas ovālu modelējošs un liftinga efekts. Vakuuma iedarbības rezultātā tiek veicināta limfas attece un liekā šķidruma novade, līdz ar to mazinās tūska, seja atgūst tvirtāku, jauneklīgāku izskatu. 

Foto: adoria.lv 

Kā norit HydraFacial procedūra? 

HydraFacial ir patīkama un relaksējoša procedūra, un to iespējams veikt: 

  • vienreizēji, uzlabojot sejas ādas izskatu pirms kāda nozīmīga dzīves notikum, piemēram, kāzām vai fotosesijas; 
  • kursa veidā, lai sasniegtu efektīvāku procedūras rezultātu; 
  • procedūru regulāri iekļaujot ikmēneša kosmētiskās ādas kopšanas gaitā. 

Pirms procedūras uzsākšanas, kosmetologs novērtē sejas ādas stāvokli, lai procedūras laikā pielāgotu piemērotāko un efektīvāko antioksidantu terapiju, atbilstoši sūdzībām un vēlamajam rezultātam. Pirms tiek uzsākta dziļā ādas un poru attīrīšana, uz ādas tiek uzklāts pīlings, kas veicina ādas eksfoliāciju, atmiekšķē ādas virskārtu un atmirušās ādas šūnas, efektīvākai ādas attīrīšanai. 

Procedūras laikā tiek izmantota inovatīvā, patentētā Vortex-Fusion vakuuma tehnoloģija – īpaša vakuuma ierīce ar dažādiem uzgaļiem, kas ļauj veikt precīzu un saudzīgu ādas apstrādi. Vortex-Fusion tehnoloģija ļauj dziļi attīrīt ādu no netīrumiem, atmirušajām ādas šūnām un liekās sebuma kārtas.  

Kad ādas attīrīšana veikta, āda tiek piesātināta ar  individuāli pielāgotu barojošu, dziļi mitrinošu, izgaismojošu vai atjaunojošu seruma un antioksidantu terapiju. HydraFacial var veiksmīgi kombinēt arī ar citām estētiskās kosmetoloģijas procedūrām, piemēram, mezoterapiju, biorevitalizāciju vai botulīna injekcijām, lai panāktu vēl izteiktākus rezultātus.

Kur veikt HydraFacial, un kādas ir procedūras cenas? 

Estētiskās un ārstnieciskās kosmetoloģijas procedūras, tajā skaitā arī HydraFacial, ar individuāli pielāgotu antioksidantu un serumu terapiju, mūsdienīgā un patīkamā atmosfērā Rīgā iespējams veikt Veselības un skaistuma centrā Adoria. 

Adoria skaistumkopšanas kabinets ir aprīkots ar jaunākās paaudzes aprīkojumu, un atbilstoši klientu ādas stāvoklim, sūdzībām un vēlamajam rezultāta, HydraFacial procedūra tiek kombinēta arī ar citām procedūrām, piemēram, mezoterapiju, gaismas terapiju, biorevitalizāciju u. c. 

HydraFacial procedūru cenas Veselības un skaistuma centrā Adoria: 

  • 1 h 30 minūtes ilga HydraFacial sejas procedūra, kas ietver pīlinga uzklāšanu, seruma ievadi un sejas maskas uzklāšanu – 72 €; 
  • 1 h 40 minūtes ilga HydraFacial Anti-Age sejas procedūra, kas ietver arī dekoltē zonas apstrādi – 89 €; 
  • 1 h 10 minūtes ilga procedūra vīriešiem – 79€. 
Foto: adoria.lv 

Atgūsti mirdzošu un veselīgu sejas ādu: HydraFacial Veselības un skaistuma centrā Adoria 

Ienāc adoria.lv, veic pierakstu un baudi HydraFacial efektu – skaistu, attīrītu un mirdzošu sejas ādu! Estētiskā un ārstnieciskā kosmetoloģija, estētiskās dermatoloģijas pakalpojumi, skaistuma injekcijas, biorevitalizācija un citas skaistumkopšanas procedūras Veselības un skaistuma centrā Adoria, Rīgā, A. Čaka ielā 70-3! Uztici rūpes par savas ādas skaistumu pieredzējušiem un zinošiem speciālistiem! 

Līdzīgi raksti

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ZZ.lv komanda.