Jaunie kartupeļi 0,05 – 0,50; vecie – 0,15 – 0,20; jaunie ķiploki 3,50; burkāni 0,60; loki 1 – 1,50; salāti 0,50; puķkāposti 0,20 – 0,40; gurķi 0,40 – 0,50; tomāti 0,70 – 1,20; kāposti 0,30 – 0,35; dilles, loki 1,50 – 2.
Jaunie kartupeļi 0,05 – 0,50; vecie – 0,15 – 0,20; jaunie ķiploki 3,50; burkāni 0,60; loki 1 – 1,50; salāti 0,50; puķkāposti 0,20 – 0,40; gurķi 0,40 – 0,50; tomāti 0,70 – 1,20; kāposti 0,30 – 0,35; dilles, loki 1,50 – 2; avenes 2,50 – 3; mellenes 1,50 – 1,80 litrā; sviesta pupiņas 2,50; pupas 0,60 – 0,70; bietes 0,50; ķirši 1 – 1,50; biezpiens 1,43 – 1,50; medus 3 – 3,50; ķimenes 2; saulespuķu sēklas 1; liellopu šķiņķis 2,10; ribiņas 1,30; karbonāde ar kauliņu 2,10; cūkas karbonāde 2,80; cauraudzis 1,30 – 1,50; šķiņķis bez kauliem 1,80 – 2; speķis 0,80 – 1,10; cūku kauli 0,90; maltā gaļa (cūka + liellops) 1,60.
Tirgū sestdienas rītā pircēju daudz, bet svētdien maz. Karstajā laikā jelgavnieki brauc ārā no pilsētas. Dažiem tirgotājiem kāpostgalvas divu dūru lielumā – sausumā lielākas neizaug.