Kartupeļi 0,10 – 0,25; ķiploki 2,50 – 4; āboli 0,20 – 0,50; burkāni 0,10 – 0,25; loki 1,40 – 2; dilles 3; dzērvenes 1 – 1,20 (litrā); puķkāposti 0,30 – 0,50; gurķi 0,40; tomāti 0,20 – 0,50; paprika 0,30 – 0,50; kāposti 0,20 – 0,25; bietes 0,25.
Kartupeļi 0,10 – 0,25; ķiploki 2,50 – 4; āboli 0,20 – 0,50; burkāni 0,10 – 0,25; loki 1,40 – 2; dilles 3; dzērvenes 1 – 1,20 (litrā); puķkāposti 0,30 – 0,50; gurķi 0,40; tomāti 0,20 – 0,50; paprika 0,30 – 0,50; kāposti 0,20 – 0,25; bietes 0,25; rutki, kāļi 0,50; ķirbji 0,20; kabači 0,15 – 0,20; puravi 0,70 – 0,80; biezpiens 1,43 – 1,50; medus 4 (litrā); liellopu šķiņķis 2,20; ribiņas 1,40; cūkas karbonāde 2 – 2,50; cauraudzis 1,60 – 1,70; šķiņķis bez kauliem 1,80 – 2; speķis 0,60 – 1,20; cūku kauli 1; maltā gaļa (cūka + liellops) 1,70. Gurķi iet uz beigām, un to cena ceļas. Pircēju pamaz – kā jau raksturīgs mēnešu mijai, kad algas un pensijas vēl nav saņemtas. Sakarā ar Pļaujas svētkiem radās negaidīts pieprasījums pēc neparasti izaugušiem dārzeņiem un augļiem. Kāds vīrs piedāvāja sešdesmit kilogramu smagu ķirbi, kas maksājot 10 latu.