Abonē e-avīzi "Zemgales Ziņas"!
Abonēt

2023. gadā “Venden” apzaļumos Jelgavu

Pateicoties aktīvai jelgavnieku iesaistei, par pilsētu, kurā 2023. gadā “Venden” papildinās zaļo zonu, balsojuma rezultātā ir kļuvusi Jelgava, informē uzņēmuma mārketinga speciāliste Marta Elīza Meļņika.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

“Venden” pateicas pilsētas iedzīvotājiem un tās draugiem par balsojumu! Par tālāko saskaņošanas procesu, lai jau 2023. gada vasarā Jelgavā zaļotu jauni koki, “Venden” sazināsies ar Jelgavas valstspilsētas pašvaldību.

Iepriekš ziņots, ka jau trešo gadu pēc kārtas Latvijas avota un dabīgā minerālūdens ražotājs “Venden” turpina rūpēties par dabu, stādot kokus dažādās Latvijas pilsētās.

Pirmo reizi “Venden” koku stādīšanas akcija notika Rīgā 2020. gadā, kad tika papildināts Ēbelmuižas parks Ziepniekkalnā ar 15 dendroloģiski retiem kokiem. 2021. gadā tiešsaistes balsojumā tika izvēlēta Daugavpils, kur Esplanādes parks tika apzaļumots ar desmit īpaši izmeklētiem un krāšņiem kokiem. Savukārt 2022. gada augustā Cēsīs tika iestādītas 12 Holandes liepas, papildinot jau esošos Cēsu pilsētas apstādījumus gar “Venden” veselības taku un Cīrulīšu ielā netālu no “Venden” ražotnes.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

“Rūpes par Latvijas dabu ir viena no uzņēmuma prioritātēm un arī ikdienas darbā “Venden” pēc iespējas cenšas samazināt dabas resursu patēriņu, piemēram, ieviešot digitālu rēķinu sistēmu, uzlabojot pudeļu formu un korķus, kur mēs ievērojami samazinām plastmasas izmantošanu. Tāpat, rūpējoties par apkārtējo vidi, uzņēmums ik gadu nodod pārstrādei ap 40 tonnām plastmasas. Par uzņēmuma zaļo domāšanu liecina arī saņemtais apbalvojums 2021. gadā, kad Baltijas mīlētāko zīmolu topa kategorijā “Latvijas zaļākais zīmols”” Venden” ierindojas trešajā vietā,” saka “Venden” izpilddirektors Aldis Škutāns.

Foto: no arhīva

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ZZ.lv komanda.