Abonē e-avīzi "Zemgales Ziņas"!
Abonēt

Sildoša vēso ziemas vakaru zupa – ķirbju, burkānu, ingvera krēmzupa ar ķirbju sēklām

Ķirbju biezzupām katram pavāram ir sava recepte un savi knifi, kā zupu piepildīt ar garšu un sātīgumu. Šefpavārs Artis Upners no “H2O Banketi” piedāvā recepti viegli pagatavojamai un gardai ķirbju, burkānu, ingvera krēmzupai ar ķirbju sēklām. Vienlaikus receptei ir superdraudzīga cena mūsu maciņiem – ēdienreizes izmaksas 4 cilvēkiem būs ap 6 eiro. Visus receptē izmantotos produktus pavārs ir iegādājies “Lidl” veikalos Latvijā, arī receptes izmaksas rēķinātas no “Lidl” cenām.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Sastāvdaļas 4 personām:

Burkāni 800 g

Sīpoli 50 g

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Ķiploki 20 g

Ingvera sakne 20 g

Kartupeļi 200 g

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Sviesta ķirbis 600 g

Eļļa Vita d’or 50 g

Saldais krējums Pilos 200 g

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Ķirbju sēklas Alesto 1 iepakojums

Garšvielas Kania

Pagatavošana: Saknes un dārzeņus nomizo un sagriež vidēji lielos gabalos. Katliņā uzkarsē eļļu, liek cepties saknes un dārzeņus līdz mīkstai konsistencei, tad pielej 1,3 litrus ūdens, pievieno sāli, cukuru un vāra. Noslēgumā pievieno saldo krējumu un nedaudz vēl pavāra. Visbeidzot visu katliņa saturu sablenderē vienmērīgā konsistencē.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

Visbeidzot svarīgākais – pasniegšana: biezzupu lej bļodiņās vai šķīvjos un dekorē ar ķirbju sēklām. Garšo vēl labāk ar tumšo sēklu maizīti. Lai labi garšo!

Foto: publicitātes

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ZZ.lv komanda.